HTML

Hangyák a lakásban! -Hangyairtás, Hangyaírtás

A hangyák életmódjáról, hangyairtásról, hogyan kerül be a lakásba stb. Hangyairtó, Hangyairtás blog.

Friss topikok

Hangyaírtás... de miért nem működik a bolti hangyaírtó dobozka?

2021.07.01. 19:41 Rovarirtó

Ügyfeleink részéről visszatérő kérdés, hogy miért nem működik hangyák ellen a boltokban kapható hangyairtó csalétek, pedig neves gyártók termékeit vették, nem is olcsón. Tapasztalatunk szerint a mérgezett csalétekkel történő hangyairtás működik ugyan, a bolti csalétkek hatékonysága azonban nem kielégítő:
1. Egy nagyobb lakás hangyairtását csak nagy mennyiségű csalétekállomással lehet megoldani. Költsége egy egy szakemberrel történő hatékony irtás árától több is lehet.
2. Nem megfelelő helyekre telepítve teljesen hatástalan marad, időnként mozgatni kell a csalétkes dobozokat.

3. Nem ad azonnali eredményt, nem rendelkezik megfelelő vonzó hatással a hangyák számára.
 

A szabadforgalomban is kapható hangyaírtó szerek hatékonysága a csalétekállomásoktól jobb ugyan, azonban általában kis kiszerelésben kaphatóak, áruk borsos. 250ml és 500ml-es formában hozzáférhető aeroszolos vagy pumpás készítményekről van szó.
Ezek ajánlhatóak alacsony fertőzöttség esetén, illetve mikor a hangyák megjelenése kis helyre korlátozódik. Hatástartamuk általában rövid.
A megoldás: mikrokapszulázott rovarirtó koncentrátummal történő hangyaírtó kezelés.
A szakképzett személy (egészségügyi gázmester, kártevőirtó szakmunkás) által végrehajtott sávpermetezés a lakás teljes részére kiterjed, egy vékony sávban fújják be a fal és padló találkozását, különös figyelemmel a rés és repedésekre valamint a hangyák vonulási útjára. Ez a permetezőszer foltmentes száradást követően több hétig tartó hangyaírtó sávot képez. Gyermekekre és háziállatokra a szer nem ártalmas!
Hangyairtás Budapesten és teljes Pest megyében.

Szólj hozzá!

Címkék: hangyaírtó hangyaírtás hangyák hangyairtás hangyairtó

A bejegyzés trackback címe:

https://hangyak.blog.hu/api/trackback/id/tr96363993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása